![Wołowe klopsiki z daktylami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-07/5681-photo-main.jpg)
Wołowe klopsiki z daktylami
![](/cache/a32x32/files/users/658-avatar-217409196.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Zawiera: jajka, mięso, wołowina
Składniki:
jajko - 1 szt.
czerwona cebula, posiekana - 1/2 szt.
namoczone i pokrojone daktyle - 1 garść
koncentrat pomidorowy - 1 szt.
czerwone wytrawne wino - 1/2 szklanki
sól, pieprz, czaber do smaku
Dodatkowe informacje:
Jak zapewne zauważyliście klopsiki, pulpeciki są moją ulubioną formą podawania mięsa. Te dzisiejsze to świetna propozycja na ciepło i na zimno, na obiad i na przyjęcie. Tym razem w lekko słodkawym wydaniu i oczywiście w sosie pomidorowym.Sposób przygotowania:
Życzę Wam smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.