![Łosoś w marynacie musztardowo-koperkowej](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-07/5690-photo-main.jpg)
Łosoś w marynacie musztardowo-koperkowej
![](/cache/a32x32/files/users/658-avatar-217409196.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, jednogarnkowe
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: miody, nabiał, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
koperek pęk
jogurt naturalny - 1 łyżka
łosoś - 1 kawałek
Dodatkowe informacje:
Łosoś jest rybą wszechstronną dlatego można go przyrządzić w ciekawy i prosty sposób. Wystarczy zrobić marynatę, którą nacieramy rybę i gotowe. Możecie serwować rybę, która za każdym razem smakuje inaczej!Sposób przygotowania:
Uwaga! Ryba smakuje też wyśmienicie na zimno.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.