Terrina z łososia
Szybko Tanio SmacznieRodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza
Zawiera: nabiał, jajka, mięso, nabiał krowi, ryba i owoce morza
Składniki:
mąka bezglutenowa - 1 łyżka
cukier - 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
jajka - 2 szt.
śmietana kremówka - 1/2 szklanki
ocet winny - 1/4 szklanki
masło - 1 łyżeczka
łosoś (np 125 g wędzonego i resztę upieczonego w piekarniku) - 250 g
ugotowane krewetki - 100 g
koperek - całkiem sporo - 1 pęk
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.