Dietetyczny tort z kremem jaglanym i owocami
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, jajka, orkisz
Składniki:
Ciasto jasne: mleko ryżowe - 1/3 szklanki
Ciasto jasne: banany - 2 szt.
Ciasto jasne: mąka orkiszowa - 7 łyżek
Ciasto ciemne: jajka - 2 szt.
Ciasto ciemne: czekolada malinowa do picia - 3 łyżki
Ciasto ciemne: mleko ryżowe - 1/3 szklanki
Ciasto ciemne: banany - 2 szt.
Krem: winogrono - trochę
Krem: migdały - trochę
Krem: truskawki - trochę
Krem: syrop z agawy - 4 łyżki
Krem: mleko ryżowe - 0,5 litra
Krem: kasza jaglana - 200 g
Krem: bezcukrowy dżem z czarnych porzeczek - 5 łyżeczek
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.