Wegańskie pączki z delikatnym kremem i czekoladą
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie,
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, drożdże, kakao, orkisz
Składniki:
pączki: drożdże suszone - 7 g
pączki: cukier kokosowy - 4 łyżki
pączki: olej z pestek winogron - 2 łyżki
pączki: mleko migdałowe - 1 szklanka
krem: płatki jaglane - 5 łyżek
krem: cukier kokosowy - 2 łyżki
krem: mak - 1 łyżka
krem: mleko migdałowe - 1 szklanka
polewa: gorzka czekolada 99% - 80 g
polewa: cukier kokosowy - 1 łyżka
polewa: granola - trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.