![Omlet z mąką wysokobłonnikową i figami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-07/11734-photo-main.jpg)
Omlet z mąką wysokobłonnikową i figami
![](/cache/a32x32/files/users/330-avatar-1656516187.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, śniadanie
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: miody, gluten, jajka, kakao, owies
Składniki:
omlet: banan - 1 szt.
omlet: mleko ryżowe - 1/2 szklanki
omlet: mąka owsiana wysokobłonnikowa - 5 łyżek
omlet: olej z pestek winogron - 1 łyżeczka
dodatki: awokado dojrzałe - 1/2 szt.
dodatki: karob - 1 łyżeczka
dodatki: miód - 1/2 łyżeczki
dodatki: borówki - trochę
dodatki: kruszone ziarna kakao - trochę
dodatki: suszone figi - trochę
dodatki: masło kokosowe - trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.