![Buraki faszerowane sorgo z dressingiem z olejem z nasion marchwi](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2017-01/9317-photo-main.jpg)
Buraki faszerowane sorgo z dressingiem z olejem z nasion marchwi
![](/cache/a32x32/files/users/330-avatar-1656516187.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Specjalne: gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: miody
Składniki:
sorgo - 100 g
natka pietruszki - 1 pęk
nasiona słonecznika - 1 łyżka
bulion warzywny trochę
czosnek - 2 ząbki
olej z nasion marchwi - 1 łyżka
ocet winny - 2 łyżki
miód - 1 łyżka
sól himalajska - 1 szczypta
imbir - 1 szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.