![Jaglana pascha z nerkowcami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-03/7345-photo-main.jpg)
Jaglana pascha z nerkowcami
![](/cache/a32x32/files/users/330-avatar-1656516187.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Wielkanoc
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: orzechy wszystkie
Składniki:
nerkowce - 250 g
mleko migdałowe - 700 ml
jagody goji - 50 g
morele suszone niesiarkowane - 1 g
Dodatkowe informacje:
Wykonana na bazie kaszy jaglanej i nerkowców- ma idealny kremowy smak, a dodatek suszonych moreli i jagód goji tylko podkręca jej smak! :)A, to zgoła inne propozycje paschy: gotujwstylueko.pl/przepisy/filtrowane/szukaj/pasch
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.