Pizza ze szpinakiem i jajkiem
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski, zapiekanki
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, jajka, strączkowe, drożdże, orkisz
Składniki:
spód: oliwa - 1 łyżka
spód: sól - 1 szczypta
spód: ciepła woda - 1/2 szklanki
dodatki: groszek konserwowy - 240 g
dodatki: brokuł - trochę
dodatki: jajka - 3 szt.
dodatki: płatki drożdżowe - 5 łyżek
dodatki: szpiank - 200 g
dodatki: czosnek - 2 ząbki
dodatki: bazylia - trochę
dodatki: oregano - trochę
dodatki: pieprz - 1 szczypta
dodatki: sól - 1 szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.