Lajtowy tort czekoladowo - kawowy
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, jajka, orzechy wszystkie, kakao, pszenica
Składniki:
Ciasto: kakao - 4 łyżki
Ciasto: jajo - 4 szt.
Ciasto: napój migdałowy - 1/2 szklanki
Ciasto: proszek do pieczenia - 1 łyżeczka
Ciasto: erytrol - 2 łyżki
Ciasto: napar z kawy - 1/2 szklanki
Krem: erytrol - 4 łyżki
Krem: napar z kawy - 1/3 szklanki
Dodatki: dżem porzeczkowy - 5 łyżeczek
Dodatki: orzechy włoskie - 5 szt.
Polewa: czekolada gorzka 70% - 100 g
Polewa: masło kokosowe - 1 łyżka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.