Raw banoffie pie
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, kakao, cytrusy, orzeszki ziemne
Składniki:
spód: amarantus ekspandowany - 1 szklanka
spód: rodzynki - 2 garści
spód: kakao sproszowane - 1 łyżka
spód: banany - 2 szt.
toffi: daktyle - 1 szklanka
toffi: sok pomarańczony - łyżka
bita śmietana: mleczko kokosowe - 1 opakowanie
bita śmietana: usztywniacz do bitej śmietany - 1 opakowanie
bita śmietana: kakao sproszkowane - 1 łyżeczka
bita śmietana: kruszone ziarna kakao - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.