Pizza fit na spodzie z mąki z ciecierzycy
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe,
Zawiera: mięso, soja, strączkowe, drób
Składniki:
ciasto: mąka sojowa - 1/3 szklanki
ciasto: sól himalajska - 1 szczypta
ciasto: ciepła woda - 1/2 szklanki
ciasto: proszek do pieczenia bio - 2 łyżeczki
dodatki: filet z indyka - 100 g
dodatki: sól himalajska - 1 szczypta
dodatki: papryka słodka - 1 szczypta
dodatki: pieprz - 1 szczypta
dodatki: passata pmidorowa - 1/3 szklanki
dodatki: cukinia - 1 kawałek
dodatki: dynia hokkaido - 1 kawałek
dodatki: pomidorki koktajlowe - kilka
dodatki: liście jarmużu - kilka
dodatki: ziarna lnu brązowego - 1 łyżeczka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.