Vegan bowl z sosem konopnym
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: soja, cytrusy
Składniki:
bowl: ziemniaki - 5 szt.
bowl: kapusta pekińska - 1/2 szt.
bowl: uprażona ciecierzyca - 1 garść
bowl: brokuł - 1 szt.
bowl: brązowy ryż - 200 g
bowl: por - 1 szt.
bowl: kiełki lucerny - trochę
bowl: oliwa - 1 łyżka
bowl: papryka słodka - 1 szczypta
bowl: sól himalajska - 1 szczypta
sos: nasiona konopi - 4 łyżki
sos: mleko sojowe - trochę
sos: sok z cytryny - 1 łyżeczka
sos: sól himalajska - 1 szczypta
sos: pieprz mielony - 1 szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.