![Kukurydziane paszteciki z farszem z bobu i soi](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-07/5606-photo-main.jpg)
Kukurydziane paszteciki z farszem z bobu i soi
![](/cache/a32x32/files/users/330-avatar-1656516187.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: soja, strączkowe, sezam
Składniki:
czarna soja - 3 łyżki
sól sezamowa - 1 łyżeczka
papryka słodka - 1 szczypta
koperek - 2 łyżki
krem z pestek słonecznika - 1 łyżka
len mielony - 2 łyżki
białko słonecznikowe - 1 łyżka
babka płesznik - 1 łyżka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.