Kotleciki jaglane z groszkiem i sos szpinakowy
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski
Specjalne: gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, jajka, nabiał krowi
Składniki:
kotleciki: groszek konserwowy - 240 g
kotleciki: jajo - 1 szt.
kotleciki: czerwona cebula - 1/2 szt.
kotleciki: jarmuż sproszkowany - 1 łyżka
kotleciki: ziarna lnu - trochę
kotleciki: lubczyk - 1 szczypta
kotleciki: sól himalajska - 1 szczypta
kotleciki: pieprz biały - 1 szczypta
sos: szpinak - 150 g
sos: czosnek - 2 ząbki
sos: czerwona cebula - 1/2 szt.
sos: jogurt nauturalny - 180 g
sos: passata pomidorowa - 4 łyżki
sos: olej arganowy - 1 łyżeczka
sos: sól himalajska - 1 szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.