Wegańska tarta kakaowa z kokosową pianką
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, strączkowe, kakao, cytrusy, owies
Składniki:
spód: migdały - 2 garści
spód: kakao sproszkowane - 1 łyżka
spód: banan - 1 szt.
spód: masło migdałowe - 1 łyżka
masa: fasola pinto - 100 g
masa: kakao sproszkowane - 2 łyżki
masa: banan - 1 szt.
pianka: mleczko kokosowe schłodzone (stała część) - 1 opakowanie
pianka: inulina - 1 łyżka
pianka: usztywniacz do śmietany - 1 opakowanie
pianka: mąka kokosowa - 1 łyżka
pianka: sok z cytryny (opcjonalnie) - 1/2 łyżeczki
do podania: kruszone ziarno kakao - trochę
do podania: migdały - trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.