![Marchewkowe sajgonki z czerwonym ryżem i canihua](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2015-04/4760-photo-main.jpg)
Marchewkowe sajgonki z czerwonym ryżem i canihua
![](/cache/a32x32/files/users/330-avatar-1656516187.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, przystawki i przekąski
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: strączkowe, sezam, drożdże
Składniki:
canihua - 2 łyżki
czerwony ryż - 4 łyżki
kiełki brokuła - 2 łyżki
cukinia - 1/2 szt.
spirulina - 1 łyżeczka
biały sezam - 1 łyżeczka
czarny sezam - 1 łyżeczka
sól morska - 1 szczypta
oregano - 1 szczypta
kostka warzywna bio - 1 szt.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.