Sałatka z makaronem udon i wędzonym tofu
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski, sałatki
Specjalne: gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, soja, sezam, pszenica
Składniki:
jarmuż - 4 garści
papryka czerwona - 1 szt.
pomidorki koktajlowe - 1 garść
czerwona cebula - 1 szt.
wędzone tofu - 1 opakowanie
ogórki w zalewie curry - kilka
awokado - 1 szt.
hummus - trochę
kiełki brokułu - trochę
tahini - 1 łyżka
syrop z agawy - 1 łyżeczka
musztarda - 1 łyżeczka
woda - 1 łyżeczka
sól himalajska - 1/2 łyżeczki
czosnek granulowany - 1/2 łyżeczki
pieprz mielony - 1 szczypta
suszone płatki papryki - trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.