Wegańskie leczo z ogórkiem kiszonym
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: soja
Składniki:
olej z pestek winogron - 1 łyżka
cebula czerwona - 1 szt.
papryka czerwona świeża - 2 szt.
papryka żółta świeża - 2 szt.
marchew - 3 szt.
cukinia - 1 szt.
pieczarki - 500 g
ogórki kiszone - 5 szt.
tofu wędzone - 1 kostka
sos ostrygowy - 1 łyżka
passata pomidorowa - 500 ml
słonecznik - 2 łyżki
natka pietruszki - trochę
papryka słodka - 1 łyżeczka
papryka ostra - 1 łyżeczka
pieprz - 1 szczypta
sól himalajska - 2 łyżeczki
majeranek - 1 łyżeczka
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.