Ciasto z kremową masą dyniową
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, orzeszki ziemne, pszenica, owies
Składniki:
Ciasto: otręby owsiane - 5 łyżek
Ciasto: małe banany - 3 szt.
Ciasto: masło orzechowe - 1 łyżka
Masa: dynia hokkaido - 1 szt.
Masa: ksylitol - 4 łyżki
Masa: stała część mleczka kokosowego - 1 opakowanie
Dodatki: wiśnie - 1 garść
Dodatki: orzeszki ziemne - 1 garść
Dodatkowe informacje:
Ciasto należy przechowywać w lodówce.Według uznania, oprócz cynamonu, można dodać inne przeprawy korzenne, np. kardamon.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.