Kuleczki ziemniaczano - fasolowe w panierce
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: strączkowe, drożdże
Składniki:
fasola biała (ugotowana lub konserwowa) - 240 g
cebula - 1 szt.
czosnek - 3 ząbki
płatki drożdżowe - 6 łyżeczek
olej słonecznikowy - 1 łyżeczka
panierka kukurydziano - ciecierzycowa - 2 szklanki
sól himalajska - 1 łyżeczka
curry - 1 łyżeczka
kumin - 1/2 łyżeczki
kolendra mielona - 1/2 łyżeczki
pieprz mielony - 1/2 łyżeczki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.