Naleśniki z hummusem, awokado i sosem tofu
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, soja, sezam, jęczmień, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
Naleśniki: mleko - 1 szklanka
Naleśniki: mąka orkiszowa - 1 szklanka
Naleśniki: sól himalajska - 1 szczypta
Farsz: hummus - trochę
Farsz: sałata liście - szt.
Farsz: awokado - 1 szt.
Farsz: pestki dyni - trochę
Farsz: natka pietruszki - trochę
Farsz: tahini - 3 łyżeczki
Farsz: tofu - 300 g
Farsz: cebula - 1 szt.
Farsz: czosnek - 3 ząbki
Farsz: miso - 1 łyżka
Farsz: sól himalajska - 1 szczypta
Farsz: pieprz mielony - 1 szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.