Kopytka z algami i lekką sałatką
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Specjalne: kuchnia tradycyjna, dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: drożdże, cytrusy
Składniki:
Kopytka: ziemniaki - 10 szt.
Kopytka: płatki drożdżowe - 6 łyżek
Kopytka: mleko ryżowe - 1/2 szklanki
Kopytka: mąka ryżowa - 1/2 szklanki
Kopytka: mąka ziemniaczana - 1/3 szklanki
Kopytka: sól - 1 łyżeczka
Kopytka: kiełki - trochę
Sałatka: truskawki - 1 garść
Sałatka: tahin - 1 łyżeczka
Sałatka: syrop z agawy - 1/2 łyżeczki
Sałatka: sok z cytryny - 1 łyżka
Sałatka: sól - 1 szczypta
Sałatka: pieprz - 1 szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.