Wegetariański tradycyjny obiad w lunchboxie
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Specjalne: Domowe (np: lody, majonez), kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe
Zawiera: nabiał, jajka, soja, strączkowe, owies, nabiał krowi
Składniki:
napój ryżowy - 1/3 szklanki
sól - 1 łyżeczka
szczypiorek - 1 łyżka
czerwona kapusta - 1/2 szt.
ziele angielskie - trochę
liść laurowy - trochę
pieprz - 1 szczypta
czerwona fasola (konserwowa lub ugotowana) - 500 g
sos sojowy - 1 łyżka
sos unagi - 1 łyżka
jajo - 1 szt.
płatki owsiane - 3 łyżki
mąka ryżowa - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.