Komosa z warzywami i algami
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe, wegetariańskie,
Składniki:
olej arganowy - 2 łyżki
pasta miso - 1 łyżka
surop imbirowy - 1 łyżka
sól himalajska - 1 szczypta
tymianek - 1 szczypta
kurkuma - 1 szczypta
curry - 1 szczypta
papryka słodka - 1 szczypta
kolendra - 1 szczypta
papryka czerwona - 1 szt.
papryka zielona - 1 szt.
marchew - 2 szt.
mała cukinia - 2 szt.
szpinak świeży - 200 g
algi arame - 2 garści
cebula - 1 kawałek
czosnek - 3 ząbki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.