Makaron tagliatelle z wakame i warzywami
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): japońska, międzynarodowa, śródziemnomorska
Specjalne: gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, soja, strączkowe, sezam, pszenica
Składniki:
cukinia - 1/2 szt.
dynia - 200 g
pomidory - 2 szt.
sos sojowy - 1/2 łyżeczki
pomidory suszone z bazylią i czosnkiem - 1 szczypta
sól sezamowa - 1 szczypta
Dodatkowe informacje:
Danie wyśmienite- idealne na lekki lunch! Łączy w sobie wiele kuchni, co czyni go nie lada smakołykiem. Zawiera wyśmienite produkty, które nadają mu orientalnej nutki :)Sposób przygotowania:
Gotowy makaron wymieszać z sosem cukiniowym oraz kawałkami dyni i podać z pomidorkami oraz posypać sezamem i skropić sosem sojowym.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.