Sernik z tofu, brzoskwiniami i miętą
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: gotuj w stylu eko, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, soja, cytrusy, orzeszki ziemne
Składniki:
Spód i kruszonka: mąka migdałowa - 3 łyżki
Spód i kruszonka: mąka kokosowa - 2 łyżki
Spód i kruszonka: masło orzechowe - 2 łyżki
Spód i kruszonka: mleko sojowe - 5 łyżek
Masa: tofu - 300 g
Masa: brzoskwinie - 2 szt.
Masa: świeża mięta - trochę
Masa: ksylitol - 4 łyżki
Masa: wanilia sproszkowana - 1/2 łyżeczki
Masa: mleko sojowe - 1/3 szklanki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.