Wegański obiad na całego
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox
Specjalne: kuchnia tradycyjna, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: strączkowe, drożdże
Składniki:
Kotlety: czerwona soczewica - 200 g
Kotlety: buraki - 2 szt.
Kotlety: czosnek granulowany - 1 łyżeczka
Kotlety: papryka słodka - 1 łyżeczka
Kotlety: majeranek - 1 łyżeczka
Kotlety: pieprz - 1/2 łyżeczki
Kotlety: sól - 2 łyżeczki
Dodatki: mleko ryżowe - łyżka
Dodatki: płatki drożdżowe - trochę
Dodatki: ogórki kiszone - kilka
Dodatki: kapusta kiszona - 0,5 kg
Dodatki: guacamole - trochę
Dodatki: szczypiorek - trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.