Fit burgery z indykiem w bułce konopnej z sosem owocowym
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, pieczywo
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe,
Zawiera: jajka, mięso, strączkowe, sezam, drób
Składniki:
bułki: mąka lniana - 1 łyżka
bułki: białka jajek - 2 szt.
bułki: ziarna lnu brązowego - 1 łyżeczka
bułki: sól himalajska - 1 szczypta
sos: małe jabłka - 2 szt.
sos: suszona żurawina - 2 łyżki
sos: woda różana - 1 łyżka
sos: imbir - 1 szczypta
dodatki: filet z indyka - 150 g
dodatki: sezam - 1 łyżka
dodatki: pomidor - 1 kawałek
dodatki: dynia - 1 kawałek
dodatki: sałata liście - szt.
dodatki: sól himalajska - 1 szczypta
dodatki: papryka słodka - 1 szczypta
dodatki: papryka ostra - 1 szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.