Sałatka z makaronem z soczewicy, papryką i tofu
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: lunchbox
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: bezglutenowe
Zawiera: miody, soja, drożdże
Składniki:
suszone pomidory - 60 g
pomidory koktajlowe - 200 g
papryka czerwona świeża - 350 g
oliwa z oliwek - 1 łyżka
makaron z soczewicy i kasztanów - 300 g
płatki drożdżowe - 5 g
ketchup - 1 łyżeczka
miód - 1 łyżka
olej z pestek dyni - 1 łyżka
sól - 1 łyżeczka
papryka słodka mielona - 1/2 łyżeczki
oregano - 1/2 łyżeczki
pieprz ziołowy - 1/2 łyżeczki
świeża bazylia - trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.