![Jęczmienna pizza ze szparagami i cukinią](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2016-06/7899-photo-main.jpg)
Jęczmienna pizza ze szparagami i cukinią
![](/cache/a32x32/files/users/330-avatar-1656516187.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne, lunchbox, przystawki i przekąski
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, drożdże, jęczmień, nabiał krowi
Składniki:
cukinia - 1/2 szt.
szparagi zielone kilka
jajka - 2 szt.
mleko 0,5% - 5 łyżek
passata pomidorowa - 200 g
płatki drożdżowe - 1 łyżeczka
bazylia - 1 szczypta
oregano - 1 szczypta
sól himalajska - 1 szczypta
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.