![Czekoladowe ciasto amarantusowe z masą śliwkową](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2014-11/3210-photo-main.jpg)
Czekoladowe ciasto amarantusowe z masą śliwkową
![](/cache/a32x32/files/users/330-avatar-1656516187.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: bezglutenowe,
Zawiera: nabiał, jajka, soja, nabiał krowi
Składniki:
mąka sojowa - 2 łyżki
karob - 2 łyżki
banan - 1 szt.
białko jajka - 1 szt.
mleko - 1,5 szklanki
suszone śliwki - 1 garść
stevia - 2 łyżeczki
świeże śliwki - 4 szt.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.