Pęczak z łososiem i algami
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: miody, gluten, strączkowe, sezam, cytrusy, jęczmień, ryba i owoce morza
Składniki:
pomidorki koktajlowe - 2 garści
szczypior - 1 pęk
groszek konserwowy - 4 łyżki
oliwa - 1 łyżka
sok z połowy cytryny - 1/2 szt.
musztarda - 1 łyżeczka
miód - 1 łyżeczka
pieprz - 1/2 łyżeczki
zioła prowansalskie - 1 łyżeczka
sezam - 1 łyżka
awokado - 1/2 szt.
łosoś wędzony - 2 kawałki
algi w zalewie - 2 łyżki
hummus - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.