![Pęczak z łososiem i algami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2019-06/12974-photo-main.jpg)
Pęczak z łososiem i algami
![](/cache/a32x32/files/users/330-avatar-1656516187.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: ryby i owoce morza
Zawiera: miody, gluten, strączkowe, sezam, cytrusy, jęczmień, ryba i owoce morza
Składniki:
pomidorki koktajlowe - 2 garści
szczypior - 1 pęk
groszek konserwowy - 4 łyżki
oliwa - 1 łyżka
sok z połowy cytryny - 1/2 szt.
musztarda - 1 łyżeczka
miód - 1 łyżeczka
pieprz - 1/2 łyżeczki
zioła prowansalskie - 1 łyżeczka
sezam - 1 łyżka
awokado - 1/2 szt.
łosoś wędzony - 2 kawałki
algi w zalewie - 2 łyżki
hummus - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.