Wegańskie ciasto marchewkowe z kremem z tofu
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: soja, orzeszki ziemne
Składniki:
ciasto: len mielony - 4 łyżki
ciasto: napój sojowy - 0,5 szklanki
ciasto: banany - 2 szt.
ciasto: ksylitol - 2 łyżki
ciasto: mąka kukurydziana - 7 łyżek
ciasto: skrobia z manioku - 3 łyżki
krem: napój sojowy - 1/4 szklanki
krem: ksylitol - 1 łyżka
dodatki: masło orzechowe - 3 łyżki
dodatki: świeża mięta - trochę
dodatki: suszone truskawki - trochę
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.