![Wegańskie batony z karmelem](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2018-09/11872-photo-main.jpg)
Wegańskie batony z karmelem
![](/cache/a32x32/files/users/330-avatar-1656516187.jpg)
Rodzaj posiłku: desery, śniadanie
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, kakao, orzeszki ziemne
Składniki:
spód: orzechy ziemne - 100 g
spód: olej kokosowy - 3 łyżki
spód: syrop z agawy - 3 łyżki
spód: masło orzechowe - 1 łyżka
spód: sól - 1 szczypta
karmel: daktyle - 300 g
karmel: mleko migdałowe - 250 ml
karmel: cynamon - 1/2 łyżeczki
karmel: sól - 1 szczypta
czekolada: olej kokosowy - 7 łyżek
czekolada: kakao - 9 łyżek
czekolada: syrop z agawy - 4 łyżki
czekolada: migdały - 50 g
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.