Wegańskie batony z karmelem
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: desery, śniadanie
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: wegańskie, bezglutenowe, wegetariańskie
Zawiera: orzechy wszystkie, kakao, orzeszki ziemne
Składniki:
spód: orzechy ziemne - 100 g
spód: olej kokosowy - 3 łyżki
spód: syrop z agawy - 3 łyżki
spód: masło orzechowe - 1 łyżka
spód: sól - 1 szczypta
karmel: daktyle - 300 g
karmel: mleko migdałowe - 250 ml
karmel: cynamon - 1/2 łyżeczki
karmel: sól - 1 szczypta
czekolada: olej kokosowy - 7 łyżek
czekolada: kakao - 9 łyżek
czekolada: syrop z agawy - 4 łyżki
czekolada: migdały - 50 g
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.