Wegański świąteczny sernik z rodzynkami i pomarańczą
Magdalena Nagler - foodmaniaRodzaj posiłku: ciasta, desery
Specjalne: dla dzieci, gotuj w stylu eko, Wigilia
Użyte składniki: wegańskie, wegetariańskie
Zawiera: gluten, soja, kakao, cytrusy, owies
Składniki:
Spód: wiórki kokosowe - 7 łyżek
Spód: banan - 2 szt.
Spód: kakao - 2 łyżki
Masa: tofu naturalne - 360 g
Masa: ksylitol - 3 łyżki
Masa: stała część mleczka kokosowego - 1 opakowanie
Masa: rodzynki - 1 garść
Masa: mąka ziemniaczana - 2 łyżki
Polewa i dodatki: banan - 2 szt.
Polewa i dodatki: pomarańcza - 1 szt.
Polewa i dodatki: mleko ryżowe - 5 łyżek
Polewa i dodatki: kakao - 2 łyżki
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.