![Ciasteczka otrębowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/38-photo-main.jpg)
Ciasteczka otrębowe
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci, Wielkanoc
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, jajka, pszenica, żyto, nabiał krowi
Składniki:
otręby żytnie BIO - 100 g
mąka pszenna typ 550 BIO - 150 g
cukier trzcinowy brązowy BIO - 50 g
masło ekołutka - 1/2 kostki
kamień winny - 1 łyżeczka
cukier wanilinowy - 1 szczypta
sól - 1 szczypta
Dodatkowe informacje:
Ciasteczka posypujemy brązowym cukrem pudrem, opcjonalnie cynamonem.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.