![Płatki z grzybami mung](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/94-photo-main.jpg)
Płatki z grzybami mung
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski
Kuchnia (region): chińska
Specjalne: na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: bezglutenowe, ryby i owoce morza, wegetariańskie
Zawiera: soja, sezam, grzyby
Składniki:
wodorosty (hijiki, wakame lub arame) - 1 garść
grzyby mung - 1-2 szt.
sos tamari lima - 1 łyżka
por - 1 szt.
olej sezamowy BIO kilka kropel
papryka słodka - 1/2 łyżeczki
papryczka chilli - 1 szczypta
Dodatkowe informacje:
Podawać w miseczkach, polane świeżym olejem sezamowym wraz z duszonymi warzywami lub sałatką.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.