Risotto jarskie na ostro
gotujwstylueko.plRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): śródziemnomorska
Specjalne: na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, nabiał krowi
Składniki:
kostka bulionowa rapunzel - 1 kostka
papryka czerwona - 2 szt.
oliwa z oliwek extra virgin bio planete - 1/4 szklanki
papryczka pepperoni - 2 szt.
cebula - 2 szt.
wino wytrawne - 2 kieliszki
sól morska - 1 szczypta
pieprz - 1 szczypta
parmezan trochę
Dodatkowe informacje:
Podajemy posypane startym parmezanem i świeżymi ziołami, z sałatką z pomidorów, lub sałatą z sosem pesto.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.