![Kuskus z bakaliami](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/DSC_2746-300x300.jpg)
Kuskus z bakaliami
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: miody, gluten, orzechy wszystkie, pszenica
Składniki:
rodzynki sułtańskie BIO trochę
orzechy włoskie BIO trochę
morele BIO trochę
orzechy laskowe BIO trochę
orzechy nerkowca BIO trochę
miód płynny - 1 łyżka
Dodatkowe informacje:
Przygotowany kus kus z bakaliami możemy podawać zarówno na ciepło jak i na zimno. W salaterkach, kokilkach (jest bardzo sycący, więc porcje muszą być małe) lub zawinięty w naleśniku. Smacznego!Autor przepisu: Anna Dobrzańska.
Przepis dodany w ramach Konkursu Bakaliowego Bio Planet.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.