![Kotleciki z fasoli](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/70-photo-main.jpg)
Kotleciki z fasoli
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): meksykańska
Specjalne: na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: wegetariańskie
Zawiera: gluten, orzechy wszystkie, strączkowe, pszenica
Składniki:
marchewka - 2 szt.
mieszanka przypraw (tymianek, szałwia, oregano) - 2 łyżki
bułka tarta BIO - 1/2 szklanki
orzechy nerkowca BIO - 70 g
orzechy włoskie BIO - 70 g
migdały - 70 g
Dodatkowe informacje:
Kotleciki podajemy na świeżych liściach sałaty ze świeżymi surówkami, np. z rukoli.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.