![Wiosenny kurczak](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/IMG_6374-Version-2-300x300.jpg)
Wiosenny kurczak
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): polska, włoska
Użyte składniki:
Zawiera: nabiał, mięso, drożdże, nabiał krowi
Składniki:
plasterki boczku - 4 szt.
masło - 2 łyżki
jogurt naturalny - 1 i 1/2 szklanki
czosnek ząbki - 2 szt.
bulion drobiowy - 1 szklanka
szczypior - 1 pęk
koper - 1 pęk
ogórek - 1/2 szklanki
czerwona papryka - 1 szt.
Dodatkowe informacje:
Podawać z brązowym ryżem lub bulgurem.Autor przepisu: Michał Siemieniacki.
Przepis dodany w ramach Konkursu Bakaliowego Bio Planet.
Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.