![Placek rabarbarowo-daktylowy](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/DSCF1624-300x300.jpg)
Placek rabarbarowo-daktylowy
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa, polska
Specjalne: dla dzieci, Sylwester, Wigilia
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, orkisz, nabiał krowi
Składniki:
daktyle BIO - 1 szklanka
mąka orkiszowa typ 2000 BIO - 1/2 kg
masło - 150 g
woda - 1/2 szklanki
cynamon - 2 łyżeczki
sól trochę
cukier trzcinowy BIO - 3-4 łyżeczki
Dodatkowe informacje:
Lekko ostygnięte ciasto można podawać do kawy lub herbaty.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.