![Ciasteczka z tahiną](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/40-photo-main.jpg)
Ciasteczka z tahiną
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): arabska
Specjalne: dla dzieci
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, sezam, pszenica, owies
Składniki:
słód jęczmienny - 1/2 szklanki
tahini (pasta sezamowa) - 1/2 szklanki
sok jabłkowy - 1/2 szklanki
sól morska - 1/2 łyżeczki
mąka owsiana - 1 i 1/2 szklanki
cynamon - 1 łyżeczka
winogrona suszone BIO - 1/2 szklanki
Dodatkowe informacje:
Serwujemy po ostudzeniu jako przekąskę do kawy lub herbaty.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.