![Zupa z czerwonej soczewicy](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/116-photo-main.jpg)
Zupa z czerwonej soczewicy
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: zupa
Kuchnia (region): indyjska - hinduska, śródziemnomorska
Specjalne: na zimę (rozgrzewające)
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, strączkowe, nabiał krowi
Składniki:
włoszczyzna - 1 pęk
papryka - 1 szt.
ziemniak - 2 szt.
kostka bulionowa rapunzel - 1 kostka
pieprz - 1 szczypta
sól - 1 szczypta
śmietana ekołukta - 200 g
Dodatkowe informacje:
Podajemy w miseczkach posypaną świeżą pietruszką, bazylią, lubczykiem.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.