![Ciasteczka owsiane](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/39-photo-main.jpg)
Ciasteczka owsiane
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): polska
Specjalne: dla dzieci, Wielkanoc
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, jajka, pszenica, owies, orkisz
Składniki:
otręby orkiszowe BIO - 1 szklanka
rodzynki sułtanki BIO - 1 szklanka
mąka pszenna razowa BIO - 1 szklanka
jaja ekologiczne BIO - 1 szt.
olej słonecznikowy BIO - 1/4 szklanki
kamień winny - 1 łyżeczka
cynamon - 4 łyżeczki
Dodatkowe informacje:
Podawać jako przekąskę do herbaty, lub kawy.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.