Kasza jaglana zapiekana z bakaliami
gotujwstylueko.plRodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): międzynarodowa
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: gluten, nabiał, pszenica, nabiał krowi
Składniki:
mleko - 1 szklanka
śmietana 18% - 1 szklanka
masło - 3 łyżki
pokrojone w paski śliwki kalifornijskie - 3 łyżki
rodzynki - 2 łyżki
pokrojone w paski suszone morele i figi - 2 łyżki
cukier - 3 łyżki
cynamon - 1 szczypta
sól - 1 szczypta
masło do przygotowania naczynia - 2 łyżki
bułka tarta do przygotowania naczynia - 2 łyżki
Dodatkowe informacje:
Autor przepisu: Andrzej Grummich.Przepis dodany w ramach Konkursu Bakaliowego Bio Planet.
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.