![Ciasto orzechowo - czekoladowe](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/chocolate_tarre.jpg)
Ciasto orzechowo - czekoladowe
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: ciasta, desery
Kuchnia (region): międzynarodowa
Specjalne: dla dzieci, Sylwester, Wielkanoc, Wigilia
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: nabiał, jajka, orzechy wszystkie, kakao, nabiał krowi
Składniki:
orzechy włoskie BIO - 200 g
gorzka ciemna czekolada - 200 g
masło - 250 g
drobny cukier - 100 g
duże jajka podzielone na żółtka i białka - 6 szt.
Dodatkowe informacje:
Podawać np. z bitą śmietaną.Autor przepisu: Irena Grummich.
Przepis dodany w ramach Konkursu Bakaliowego Bio Planet.
Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.