![Sałatka śródziemnomorska z kus kus](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/104-photo-main.jpg)
Sałatka śródziemnomorska z kus kus
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: przystawki i przekąski, sałatki
Kuchnia (region): śródziemnomorska
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: nabiał kozi, owczy, gluten, nabiał, pszenica
Składniki:
oliwki czarne krojone - 1/2 szklanki
ocet balsamiczny alce nero - 2 łyżeczki
oliwa z oliwek BIO - 1/4 szklanki
kolendra świeża posiekana - 1/4 szklanki
ser feta BIO - 2/3 szklanki
pomidory koktajlowe trochę
pieprz czarny i czerwony - 1 szczypta
sól morska - 1 szczypta
Dodatkowe informacje:
Serwujemy w salaterce na świeżych liściach sałaty, przybrane świeżymi ziołami - kolendrą, tymiankiem, rozmarynem, bazylią.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.