![Ryż na słodko-kwaśno](/cache/r-w1-310x400/files/recipes/2013-09/101-photo-main.jpg)
Ryż na słodko-kwaśno
![](/cache/a32x32/files/users/batongwse2.jpg)
Rodzaj posiłku: danie główne
Kuchnia (region): chińska
Użyte składniki: wegetariańskie,
Zawiera: orzechy wszystkie, soja
Składniki:
migdały blanszowane BIO - 1/2 szklanki
syrop klonowy BIO - 1/2 szklanki
ocet winny - 2 łyżki
sos pomidorowy alce nero - 1/2 szklanki
cebula - 1 szt.
papryka - 1 szt.
ananas świeży - 1 szt.
mąka kukurydziana BIO - 1 łyżka
Dodatkowe informacje:
Podajemy ryż polany warzywnym sosem, posypany posiekaną kolendrą.Sposób przygotowania:
Smacznego!
Aby dodać komentarze
musisz być zalogowany.